Je bekijkt nu Dieselluchtjes? De beste roomspray of interieurparfum

Dieselluchtjes? De beste roomspray of interieurparfum

Mijn boot stinkt naar diesel wat moet ik doen om die stank weg te krijgen?

Deze zin kom ik vaak tegen op allerlei platformen waar bootliefhebbers hun ei kwijt kunnen. Persoonlijk heb ik geen hekel aan diesellucht, maar om het nu constant te ruiken… nou nee. Gelukkig zijn daar tegenwoordig de fijne roomspray, interieurparfums of welke andere chique namen ervoor bedacht zijn. Ik vind het een goede oplossing! Uiteraard helpt een schoteltje koffie, glaasje spiritus en regelmatig ventileren in de basis ook goed. Maar wij zijn dol op lekkere luchtjes. Dus spray ik dagelijks even. Meestal volstaat ’s morgens en ’s avonds. Ik heb diverse geprobeerd maar de beste roomspray of interieurparfum is voor mij Rituals. Met natuurlijke ingrediënten en bovendien stijlvolle verpakkingen de oplossing voor een lekker luchtje aan boord.

Deze, de The ritual of Mehr kreeg ik cadeau en ik vind het een lekkere frisse geur. Met een sinaasappel- en specerijengeur geeft het een warme sfeer aan boord. Bovendien heeft de fles een heel handige spraykop die je aan de bovenkant in plaats van aan de onder-/ binnenzijde indrukt.
Ben je niet zo van de spray maar meer van de geurstokjes? Dan zijn de The Ritual of Sakura geurstokjes een absolute aanrader. Combineert de zachte geur van de rijstmelk & kersenbloesem voor een heerlijke zoete en romige geur. Geurstokjes zijn wel beter geschikt voor de wat kleinere ruimtes.

rituals interieurspray
Met de handig fles van Rituals met heerlijk interieurparfum ruikt je schip zo weer zeefris!