Je bekijkt nu Virtueel land kopen in Earth2

Virtueel land kopen in Earth2

Earth2, voor de ‘early adopters’ een interessant project.

Wat te doen tijdens een lockdown? Virtueel land kopen in Earth2! Land kopen terwijl je op het water leeft?! Tja, als je met een avondklok en lockdown te maken hebt, heb je tijd om nieuwe dingen te ontdekken. Op het internet dus. Schreef ik eerder al over cryptomunten, een ander mooi virtueel project wat momenteel opgestart wordt is Earth2. Claim nu ook je virtuele stukje land! Verderop staat mijn kortingscode van Earth2 welke je kunt gebruiken.

Maar goed, wat is Earth2 dan? Waarom zou ik virtueel land kopen?

Earth2.io is een nieuw trending project dat begon in november 2020. Het belooft een van de grootste virtuele games te gaan worden. Earth2.io is een concept voor een virtuele aarde die hetzelfde zal zijn als degene waarop we leven, maar in virtuele realiteit. Echt iets van deze tijd vind ik. Het heeft iets weg van het bekende 2ndlife, wat ergens in 2000 uitgerold werd. Ik heb even gezocht en het bestaat nog steeds, alleen hoor ik er weinig meer van. Omdat ik in Earth2 veel toekomst zie, heb ik besloten om er in te stappen, zij het, zoals met alle virtuele aankopen doe, met kleine stukjes.

Ik heb eerst gekeken welke interessante plaatsen in mijn omgeving nog beschikbaar zijn. Het historische droogdok in Hellevoetsluis was al gekaapt door Nederlanders en warempel een Duitser. Daarop heb ik besloten de vuurtoren in te nemen. Nu wordt er wel gespeculeerd dat niet de gebouwen maar de grond uiteindelijk waarde gaat krijgen. Daartoe heb ik ook enkele stukjes land met uranium in Nigeria (samen met een groep Belgische ‘Earthers’) en daarnaast het mooiste uitzichtpunt op de Ngorongoro krater in Tanzania. Geen bebouwing, wel een van de mooiste plaatsen. Tanzania en Niger zijn ‘class 2’ landen in Earth2. Hoe hoger de klasse, hoe meer waarde de stukjes hebben of gaan krijgen.

Earth2.io belooft dus een nieuwe, mondiale game / virtueel handelsplatform te worden. In deze beginfase draait het allemaal om het kopen, verkopen en bieden op een stukje virtuele grond, maar in de volgende fasen moeten spelers ook op hun land kunnen bouwen.
Je kunt ook het land dat je koopt een naam geven en het land dat je bezit zal permanent voor je worden bewaard als toekomstige fasen van Earth 2 uitrollen. De grondprijs zal fluctueren op basis van vraag, aanbod, potentieel en live te zien zijn in handelsprijzen.

Virtueel land kopen van het net, hoe doe je dat

Land kan rechtstreeks op de kaart worden gekocht of bij een andere speler op de markt. Aankopen kunnen rechtstreeks vanuit The Grid worden gedaan als je na het inloggen op ‘Buy Land’ klikt. De prijzen verschillen per land (afhankelijk dus van waarde en klasses) en zijn afhankelijk van het aantal verkopen en de markt. Bij het kopen van land van het net betaal je altijd de marktwaarde. Het belangrijkste voordeel is dat je tegels kunt kiezen die je wilt.

Korting voor nieuwe aankoop op earth2? Gebruik mijn kortingscode!

Bij het kopen van land in Earth2 kun je mijn kortingscode ZKBXA7Q9WF gebruiken, zodat je goedkoper land kunt kopen!
Kies op de kaart het land waar je wilt kopen. Klik het gewenste aantal tegels aan en klik op “buy now” in het volgende scherm kun je de kortings- referral code plakken.
De bedragen staan sinds deze week vermeld in E$. Dit zijn zgn. earth2dollars en komen overeen met 1 $ Amerikaanse dollar.
Claim nu ook je stukje virtuele land!

virtueel land kopen op Earth2, bijvoorbeeld de vuurtoren
De Hellevoetse vuurtoren aangekocht, voelt toch wel speciaal šŸ˜›
virtueel land kopen - maasvlakte2
Ook geen verkeerde investering: enkele tegels in de olie opslag op de Maasvlakte