Je bekijkt nu Extra inkomen als je rondreist: Bitcoins – cryptomunten kopen

Extra inkomen als je rondreist: Bitcoins – cryptomunten kopen

Geld verdienen door Bitcoin of andere cryptomunten te kopen

Als je veel reist en niet gebonden bent of wilt zijn aan een vaste baan, is het noodzakelijk dat je op een of andere manier wat bijverdient om in je levensonderhoud te kunnen voorzien zoals cryptomunten kopen. Ik heb het geluk dat ik mijn werk overal mee naar toe kan nemen dus onderweg doorwerken is geen probleem. Maar ook mijn werk werd steeds minder in 2020.. Klanten gingen failliet of stopten met het bestellen van drukwerk. Alleen de middelbare school en het streekziekenhuis hadden nog wat werk voor me. Toen ben ik dus rond gaan kijken naar alternatieven. Een daarvan is deze blog en de andere is het kopen van cryptomunten. Ook een groot deel uit nieuwsgierigheid. Ik had de munt enorm in waarde zien dalen in 2017 en nu is er dus weer een stijging gaande. Nu instappen?! Volgens de experts op het gebied van crypto-valuta is het einde van de alsmaar stijgende koers van de Bitcoin nog niet in zicht. De coronacrisis speelt hier uiteraard een rol in, maar ook de steeds grotere partijen welke investeren in de cryptomunt. Je kunt al bijvoorbeeld via PayPal betalen er mee.
Hoe werkt het dan allemaal? Lees hier een duidelijke uitleg als je met cryptomunten zoals Bitcoin wilt starten >>
Of lees het boek Bitcoin voor beginners>>

De beste crypto app

De beste app om cryptomunten zoals Bitcoins te kopen en verkopen vind ik BLOX. Ook als beginner is het heel duidelijk en makkelijk om al met een klein bedrag te starten en te zien wat de cryptomunten elke dag doen qua koers.  In BLOX kun je dus heel makkelijk cryptocurrency’s kopen. Als je mijn code gebruikt bij het aanmaken van je account, krijg je direct € 10,– om de app te proberen! Mijn vouchercode is: F9AD-32CE-68FD. Bezoek de site hier en gebruik mijn kortingscode >>

Wist je dat de Bitcoin ook als echte munt verkrijgbaar is? Voor de meeste mensen lijkt de Bitcoin iets ongrijpbaars. Lijkt het je niet ontzettend tof om te kunnen zeggen dat je een of meerdere bitcoins in je bezit hebt?