Je bekijkt nu Bootlaarzen, werkschoenen: wat is de beste keuze?

Bootlaarzen, werkschoenen: wat is de beste keuze?

Veiligheid aan boord staat bij ons hoog in het vaandel. Goede werkschoenen – bootlaarzen zijn onmisbaar. Maar ja, als vrouw zijnde wil je niet met van die lompe dingen rondlopen. Gelukkig hou ik wel van een stoere look. Dus na wat rondzoeken en rondvragen bij mede vaarmensen kwam ik uit bij hoge werkschoenen. Grisport werkschoenen blijken uitstekende, in mijn geval de beste bootlaarzen te zijn.

Instappers zonder veters dus superhandig. De zolen hebben zelfs een laag kevlar. Verder natuurlijk stalen neuzen. De werkschoenen lopen heerlijk en bovendien garanderen ze warme voeten. Als ik op koude dagen uit de roef kom trek ik ze vaak meteen eerst even aan totdat de kachel de ruimte voldoende verwarmd heeft.
Het is essentieel om goed schoeisel te dragen tijdens het varen. Werkzaamheden buiten aan dek worden een stuk veiliger door het dragen van bootlaarzen of zeillaarzen. Deze werkschoenen zijn er zeer geschikt voor en zeg nou zelf: ik kan er best mee voor de dag komen! Deze schoenen zijn verkrijgbaar bij bol.com

Grisport werkschoenen - bootlaarzen
Ze zien er best stoer uit!
Grisport hoge werkschoenen, ook heerlijk als wandelschoen